Ezek az intézmények zárnak be tavaszig Edelényben

Bezár a Művelődési Központ

A határozat szerint a képviselő-testület elrendeli a Művelődési Központ épületének 2022. 11. 23. napjától történő időszakos bezárását 2023. 04. 30-ig azzal, hogy az ingatlanban működő legszükségesebb szolgáltatásokat, szervezett rendezvényeket, foglalkozásokat más ingatlanban kell biztosítani (például a városi könyvtár, Bányász Klub). A tájház épületének 2022. 11. 01. napjától történő időszakos bezárását 2023. 04. 15. napjáig. A Városi Sport- és Szabadidőközpont területén található Sportház épületének 2022. 11. 27. napjától történő időszakos bezárását, a sportpályák megvilágításának tilalmát, a sporttelep parkolójában található totemoszlop megvilágításának kikapcsolását, a Sportházban a bezárást megelőző időszakban legfeljebb 18 fok biztosítását.

A Vásárcsarnok épületében temperáló fűtésre történő átállást, a nem használt helyiségek lezárását, a napelemes rendszer folyamatos ellenőrzését, karbantartását.

Szünetelő kivilágítások

A Közösségek Háza épületében a nem használt helyiségekben temperáló fűtésre való átállást, napelemes és hőszivattyús rendszer folyamatos ellenőrzését, karbantartását. A polgármesteri hivatal épületében az újonnan telepített napelemes és hőszivattyús rendszer működésének ellenőrzését, a fűtési hőmérséklet lehetőleg 20 fokon biztosítását. A díszkivilágítás szüneteltetését a városi karácsonyfa és Betlehem izzósorának kivételével. A templomok fényvetőkkel történő megvilágításának és az iparterület közvilágításának kikapcsolását.

A Szociális Szolgáltató Központ apartman épületében a gázkazánok és meleg víz tároló berendezések cseréjét, a födém szigetelését, az intézmény minden telephelyén a hűtők és fagyasztók számának minimálisra csökkentését, energiatakarékosra történő cseréjét, a főépületben az elektromos üzemű sütő cseréjét. Az István király útja 58. szám alatti épület napelemes rendszerrel történő ellátását. A városi konyhánál a hűtők és fagyasztók számának minimálisra csökkentését, energiatakarékosra történő cseréjét, a halogén fénycsövek ledes fénycsövekre történő cseréjét, a bejárati alkonykapcsolós lámpa mozgásérzékelős ledlámpára történő cseréjét.

boon.hu