Skip to content

Popovics: Márki-Zay igazat mondott, engem is megzsarolt a DK

Popovics: Márki-Zay igazat mondott, engem is megzsarolt a DK

Márki-Zay Péter korábban azt mondta, négy olyan politikusról tud, akiket megzsarolt a Demokratikus Koalíció, hogy ne induljanak az előválasztáson.

Egy valakit meg is nevezett az RTL Klub miniszterelnök-jelölti vitájában.

“Van egy valaki, aki felhatalamzott, hogy elmondjam. Popovics Judit jelöltünk, akinek először államtitkári pozciót ígértek, majd fenyegették, végül pedig megakadályozták az indulását tatabányai-tatai körzetben” – közölte Márki-Zay.

“Péter, nem mondasz igazat” – reagálta erre Dobrev Klára.

Popovics Judit még a beszélgetés ideje alatt reagált a közösségi oldalán.

Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!

– írta a politikus.

Karácsony Gergely már korábban közölte, hogy állítása szerint Gyurcsány Ferenc sms-ekkel szokta zsarolni.

A DK elnöke erre azt válaszolta, hogy a főpolgármester akkor mutassa meg az üzeneteket, ezt azonban nem teszi meg Karácsony.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.16 Comments

 1. Névtelen
  2021.10.14. - 06:07

  A dobreva maffiától ki várt mást?

  4
  4
  • Névtelen
   2021.10.14. - 09:40

   Mert igaz is? Ugyan már, ez is valamilyen fizetett fideszbérenc b+! Ilyenkor dolgozik a narancsos maffia!

   3
   2
   • Névtelen
    2021.10.14. - 11:24

    A narancsos maffia a DK-ban dolgozik

   • Névtelen
    2021.10.14. - 13:19

    Ja, ja! A fidesz rendezi a kabarétokat, mi? A végén még Rokkert is megzsarolják…😂😀😁…mert Gurmai eftásnő ellen indul a külügyi bizottságban…a NATO diplomata védelméért.

    “Lusztig most vissza is nézte, milyen üzeneteket váltottak. „A születésnapomra meg a névnapomra írt, illetve a képviselő halálakor, hogy miben tudna segíteni.”

    Popovics azt mondta, konkrét fenyegetéseket is kapott, hogy felhúzzák a kerítésre a macskáját, illetve az idős szülei és a gyerekei is szóba kerültek. Ezekre nincsenek tanúi, de szerinte a fenyegetések Lusztighoz köthetőek.

    „Ezen csak nevetni tudok. Nem üzengettem neki, megvan a száma, ha akarok valamit, felhívom. Miért üzengetnék? Nem is stílusom. Akik engem ismernek, tudják, hogy soha ilyet nem tettem, nem vagyok fenyegetőzős típus.”Popovics 2019-ben közös ellenzéki jelöltként, a Momentum támogatásával indult polgármesternek Tatán. Lusztig úgy tudja, most is a Momentum jelöltjeként indult volna az előválasztáson, „de annyira összeveszett helyben a momentumosokkal, hogy nem támogatták. Ekkor rátalált Márki-Zay Péterre, és megfűzte, hogy az ő támogatásával induljon”.

    Nincs valami sztárjogász , aki rendezné a sorokat?

    • Névtelen
     2021.10.14. - 14:56

     Ha nincs bizonyíték ne vádaskodjon! Te is kitalálsz mindent, mégis megúszod! De nem sokáig! A tetteiért mindenkinek felelni kell csótánykám! Még az elvtársaidnak is!

     • Névtelen
      2021.10.14. - 15:46

      “Ujabb fricska a ballibbantak orrára:

      Legfőbb Ügyészség és az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) között hagyományosan kiváló a munkakapcsolat.

      Az esetek mintegy 67 százalékában vádat emelnek a magyar hatóságok az OLAF jelzései alapján.

      Az uniós vádemelési arány ezzel szemben csak 37 százalék.”

  • Névtelen
   2021.10.14. - 13:50

   Hol a bizonyíték???? Ja, hogy olyan nincs!
   https://nyugatifeny.hu/2021/10/14/itt-a-feljelentes-marki-zay-emberenek-nagy-nyilvanossag-elotti-ragalmazasert-kell-felelnie

   • Névtelen
    2021.10.14. - 15:36

    én négyszemközt szoktam zsarolni a férjemet.

  • Névtelen
   2021.10.14. - 14:50

   Tőled, fideszes sz@rrágótól ki várt mást?

   • Névtelen
    2021.10.14. - 16:00

    “Ugyanis felszabadultak a CIA 30 évre letitkosított dokumentumai, és kiderült, hogy a vörös bárók meg az IMPEX-es elvtársak a GDP 30%-át éveken keresztül kilopták az országból…

    És ezek egy része, családjuk és hálózatai a mai napig velünk élnek.”

    • Névtelen
     2021.10.14. - 18:21

     Forrás? Ja, hogy a bájerzsóti? Akkor biztos igaz!

     • Névtelen
      2021.10.15. - 20:47

      Bepereltétek már a történészt

      “A hálózat pénze

      Kárpátia Stúdió Kft. , Megjelenés: 2020. november 15.”

 2. Névtelen
  2021.10.14. - 14:14

  Honnan is ismerős a Popovics- módszer? Honnan is? Megvan! A narancsosok szoktak ilyen módszerekkel dolgozni! Emlékszünk még arra, mikor Hadházyt ekézte az egész fideszes sakálmédia, miszerint Hadházy a halálba kergette az alkoholista szomszédját, elzárta tőle a vizet, stb. Mikor bírósági ügy lett belőle kiderült, hogy a szomszéd lánya találta ki fideszes rábeszélésre az egészet, hogy lejárassák Hadházyt. Persze az igazi felelősök eltüntek mint a büdösség.

  • Névtelen
   2021.10.14. - 15:19

   nyugi van!
   cuclib popovics

   “Emlékeztetőül: 2001 előtt a nyugdíjak változását 30 százalékban a tárgyévi várható inflációhoz, 70 százalékban pedig a keresetek változásához kötötték. 2001-ben az első Orbán-kormány vezette be a svájci indexálást, amely szerint a nyugdíjakat 50 százalékban az infláció, 50 százalékban pedig a keresetek változásának arányában módosítják. Ez a változás a nyugdíjasokat mintegy ötvenmilliárd forinttal rövidítette meg, amit a Medgyessy-kormány 2002 augusztusában „visszafizetett” (anélkül, hogy ennek a valós költségvetési fedezete biztosított lett volna). A svájci indexálást ugyancsak 2009 májusában a válság miatt a Bajnai-kormány felfüggesztette, az Orbán-kormány azonban 2011-ben végleg eltörölte.

   Ja, hogy voltaképpen ez úgy ment, hogy garanciát egyetlen kormány sem adott : főleg a balliberálisok NEM — és KRÁLIKA sem adna– mert bármikor felfüggeszthető lenne mivel egy KÜLSŐ mutatóhoz igazítaná a dolgot, miközben a társadalom/gazdaság többi szereplője meg ARÁNYTALANUL rosszabbul járna a nyugdíjasok hasznára…..

   No persze a szarrágós elemzések sorban azt kívánják kimutatni, hogy az inflációs nyugdíjemelés mennyivel szarabb, ellenben ezek egyáltalán nem veszik számításba a nyugdíjasok közbülső egyszeri juttatásaikat, mintha azokat nem is ők kapnák…

   Szóval piszkosul kilátszik a ballibbantaknál megint a lóláb….. “

  • Névtelen
   2021.10.14. - 15:39

   Hadházyt nem kell lejáratni. Megteszi saját maga.

   “a szomszéd lánya találta ki fideszes rábeszélésre”
   FORRÁS?

 3. Névtelen
  2021.10.14. - 15:16

  “Gyurcsány vezér (Führer) beszéde Nagy Imre házánál “kicsit másképp”

  https://www.youtube.com/watch?v=hJVFjzUMTTc

  Gyurcsány Vezér elborult elmével, az őszödi beszéd méltatásával és éles kormánykritikával, valamint a keresztény egyház bírálatával emlékezett Nagy Imre mártír-miniszterelnökre. A DK rendezvényén a pártelnök politikai fordulópontnak nevezte a 2006-os őszi eseményeket, Orbán Viktorra pedig több sértő megjegyzést tett. “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.