Skip to content

Beállt az MSZP Márki-Zay mögé

Miközben több taguk nyíltan Dobrev Klárát támogatja az előválasztás második fordulójában.

Márki-Zay Pétert támogatja az MSZP az ellenzéki előválasztás második fordulójában – derült ki a párt csütörtöki közleményéből, amiben azt írják, szerintük Márki-Zaynak van 2022-ben nagyobb esélye Orbán Viktor ellen. Tóth Bertalan, az szocialisták társelnöke pénteken már le is szavazott Márki-Zay Péterre, és erre kérte azokat is, akik még nem voksoltak a második fordulóban.

A párt Karácsony Gergely visszalépését követően úgy döntött, hogy tartózkodik bárki támogatásától, most ezt a döntésüket változtatták meg a párt csütörtöki rendkívüli ülésén.

Az MSZP közleményében leírta, hogy mind Márki-Zay, mind Dobrev Klára, a DK jelöltje megkereste őket azzal, hogy támogassák őket. Hozzátették, hogy Karácsony programját és miniszterelnöki jelöltségét azért támogatták, mert szerintük képes volt hitelesen képviselni a baloldali és zöld értékeket is, valamint alkalmas volt arra, hogy a hat ellenzéki párt szövetségét összefogja. Kiemelték, hogy fontosnak tartották, hogy Karácsony a bizonytalanokat is meg tudta szólítani.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.3 Comments

 1. Névtelen
  2021.10.15. - 10:58

  Ennyit az MSZP baloldaliságáról…

  3
  2
  • Névtelen
   2021.10.15. - 21:44

   Mindig hazug érdekemberek voltak, csak pénz lebegett a szemükelőtt, remélem eltűntek!!

 2. Névtelen
  2021.10.15. - 21:30

  Magyar Zocialista Párt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.