Skip to content

Hoppá.  Márki-Zay Péter egy évig nem élt házaséletet a házassága után

Csak az egyházi esküvőt tekintette zöld jelzésnek.

Interjút adott Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt Juhász Péter expolitikusnak, amelyből itt már idéztünk. A Youtube-on látható videóban többek között magánéletéről is szó esik.

Márki-Zay a melegek házasságáról is szót ejt, és elmondja, amit a hvg360-nak adott interjúban is: Magyarország szekuláris állam, és semmi kivetnivalót nem lát abban, ha az állam összeadja az azonos nemű párokat. A saját életében azonban a katolikus egyház szabályait tartja irányadónak.

Ezt illusztrálja azzal, hogy feleségével – aki gimnáziumi osztálytársa volt Hódmezővásárhelyen – 1993-ban kötöttek polgári házasságot, de csak egy évvel később került sor az egyházi esküvőre. Addig nem éltek együtt, és nem éltek házaséletet sem – mondja a Mindenki Magyarország Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay közismerten hithű katolikus, aktívan részt vett a helyi vallásos közösség életében is. Feleségével hét gyermeket nevelnek.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



17 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.10. 16:48

    Hááát ez már „kémia”. A vad hormonok. 😁😂😁😂

    „Leesett az első hó.
    A tízéves Petike szánkózni indult kis húgával, Petronellával. Amikor megindultak a félig behavazott járdán, akkor döbbent rá, hogy nem elég erős ahhoz, hogy elhúzza kistesóját. Nem is szólva arról, hogy ő is szeretett volna ráülni a szánkóra, de a Dunapart környéke teljesen sík volt, sehol egy lejtő. Tanácstalanul és szomorúan néztek körbe.
    Ekkor pillantottak meg egy magas, szemüveges, szikár férfit, aki éppen feléjük kocogott. Cicanadrág volt rajta. Amikor odaért, megállt és megszólította őket.
    – Mi a dörgés, gyerekek? – kérdezte viccesen és lazán.
    – Nem tudunk szánkózni, mejt nem vagyunk elég ejősek! – hüppögött Petronella. – Húzna minket egy picit a bácsi?
    – Miazhogy! Na, üljetek csak fel mindketten, majd én elhúzlak benneteket! – mondta a cicanadrágos férfi, miután barátságosan megsimogatta buksi fejüket.
    A gyerekek alatt valósággal suhant a szánkó, ahogy az ismeretlen lendületesen húzta őket. Hálásan gondoltak rá, kicsi szívüket melegség töltötte el. Teltek-múltak a percek, egyszer csak megálltak. Petike csak ekkor vette észre a mellettük haladó, mikrofonnal és kamerával felszerelkezett sok bácsit és nénit.
    – Most elbúcsúzom gyerekek, mert bemegyek a munkahelyemre. Hamarosan fel kell hívnom a Tonyt. – mondta a szemüveges férfi. Még egyszer megsimogatta a fejüket, belemosolygott az egyik kamerába, majd lazán, ruganyos lépésekkel továbbkocogott.
    A gyerekek csak később tudták meg, hogy magával a Nagy Emberrel találkoztak.”

  2. Névtelen
    2021.10.10. 17:42

    hát persze! 😀

    1
    1
  3. Névtelen
    2021.10.10. 18:40

    Gréczyvel verték egymásét!😁😁😁

    2
    4
    • Névtelen
      2021.10.10. 19:08

      Nagyon nem kellene nekünk ez a fajta trágár beszéd, ezek nem mi vagyunk, ez nem a FIDESZ, ezzel a minősíthetetlen stílusával csak árt a nemzeti oldalunknak, ezen és a hasonlókon fog múlni, hogy az ellenzék kormányra jusson. Megkérem, mint egy elkötelezett Fidesz szavazó, hogy fejezze be ezt a kártékony tevékenységét egyszer és mindenkorra. Hol érzi magát, a kocsmában, az asztal alatt?!

      4
      1
      • Névtelen
        2021.10.11. 06:44

        Elmondtad bayerzsoltinak is?:):)

        • Névtelen
          2021.10.11. 10:02

          Majd vállalja a felelősséget a szavaiért ő is!

        • Névtelen
          2021.10.11. 11:27

          Az a baj, hogy Bayer is az ilyen buta emberekhez beszél, már ő is azt hiheti, hogy a fideszes szavazók ezt a színvonalat képviselik. Ezek olyanok,mint a rohadt alma, amelyik a kirakatba helyezi magát, a boltban pedig hiába szép a készlet, de eladni nem lehet. Sajnos nagyon sok ember joggal fordult már el tőlünk. Cselekedniük kell hát.

        • Névtelen
          2021.10.11. 13:22

          Tudjuk! Mondta Tóta W. ettás már jóval Bayer előtt

  4. Névtelen
    2021.10.11. 06:30

    “Épp elég, ha életedben csak egyetlen egy imát tanulsz meg, azt, hogy köszönöm.”

  5. Névtelen
    2021.10.11. 13:26

    Minek, mondanám? Márki-Zay magánügye.

  6. Névtelen
    2021.10.11. 13:36

    Horthy ,Rákosi, Kádár, Grósz. Antall….Gyurcsány alatt ezt gondolták:

    „1. szűzkurva
    szleng szótár
    Az az (általában nőnemű) személy, aki nagyon sokat kacérkodik a másik nemmel, ám amikor prédája úgy dönt, ideje lenne a tettek mezejére lépni, a szűzkurva büszkén hagyja őt faképnél. Általában ezzel védekezik: „Áá én nem vagyok egy olyan lány…”
    Lásd még: f@szcsigázó kurva

    sziromka | 2008-12-09 | általános | fiatalok szlengje új definíció hozzáfűzése”

    • Névtelen
      2021.10.11. 15:28

      na, végre egy Nemzeti Minimum-program

  7. Névtelen
    2021.10.11. 13:38

    „Juhász Péter expolitikus”

    Eddig olvastam.

    • Névtelen
      2021.10.11. 17:56

      És abból mi következik a számunkra, hogy te meddig olvastad? Azon kívül, hogy semmi!

  8. Névtelen
    2021.10.11. 15:23

    „Marki – Zay és az elmaradhatatlan kék biblia…. a napló. A nagybetűs könyv ahonnan a próféta felolvassa látomásait és tanításait. Belép a 99 mozgalomba. Hát persze mivel neki nincs se pártja se semmije és mire oda kerülne a sor – ne adja a Jóisten – szüksége lenne Marki-Zaynak egy pártra különben nincs frakciója és csak egy kesztyűbáb marad úgy mint ami most. Hálájának és megbecsülésének jeléül lép be a 99-be? Hahahahaha……
    Köszöni Fegyőr Bandika és a Momentum támogatását – persze szerényen hallgatva arról, hogy milyen koncot kap majd Fegyőr lenin-fiú mindezért. És még mennyi minden támogató, Jobbik, Kisgazdák és Székelyek… persze meg még a fogtündér is téged támogat mi Petike?
    Felszólalt Vona, Szél és Karácsony a három korábbi BUKOTT miniszterelnök jelölt. Ez már valami Petike ha ezek a bukott prolik mind téged támogatnak mert akkor te leszel a negyedik.
    Köszönjük Juhász “drogos” Péter, Ozsvát Zsocika és a Partizán Gulyás Marcsikának is a támogatást…. ezen mindenki értsen amit akar, lehet, hogy egy forró csók vagy egy lázas éjszaka volt a hálóban?
    “Szentmise evangéliuma”…. te jó ég, közben meg Gyurcsány, az ateista ördögfajzat vihog a háttérben a DK-val és alig várja, hogy leléptesse ezt a nyomorultat miután megnyerte a választásokat?
    Azonos neműek azonos jogai – egy mély, bő nyálas nyelvcsapás az LMBTQ korrupciónak és a buziknak
    Jézus Krisztus is baloldali volt – de téged Marki-Zay most a korbáccsal szájon törölne, hogy visszarepülnél Torontóba a gazdáidhoz.
    Bezzeg Szlovákia, Románia, és az összes többi környező ország mert itt Magyarországon semmi nem jó. Minden szar, minden pocsék, élhetetlen ez a hely… szokásos, olcsó szar. Miért nem mész Bukaresbe akkor te kretén?
    “Mindegy, a lényeg az, hogy mindenki szavazzon rám. Ez a lényeg. Adjátok ide a hatalmat és megoldok mindent IS okosba, nyugi. Lesz ingyen sör, örök élet meg +1 nap és lesz Kánaán és nem lesz többé oktatásegészségügy. Rendben?” – Annyira olcsó vagy te fos Marki-Zay…
    Mozgósítás, vörös proletár FEGYVERBE! FEGYVERBE!….. Marki-Zay jól mutatna a szobormúzeumban mit egy kommunista diktátor a kék mappával.
    Szumma szummaárum: adjatok pénzt, nyomtatót, csináljatok nekem reklámot, hozzatok még 20 embert szavazni. Én itt leszek és mosolygok meg üvöltözök a színpadon, minden más legyen a ti feladatotok… Ezen múlik a 2/3-ad, hát nem értitek?! Csak nekem egy fillérembe ne kerüljön…
    Végül KariGeLgő és Marki-Zay egy forró ölelésben olvad össze a színpadon, exodus, katarzis, könnyek, sírás, pisi-kaki, minden és elolvadunk a szivárvány felhőkön átszárnyaló unikornis hátán lovagolva… jaaaaaaaj micsoda gyűlés húúúúúúú. Közben Lukácsi Katika kétszer kellett, hogy bugyit cseréljen.
    A narrátornak meg “véletlenül” amerikai angol akcentusa van…. csak nem egy CIA ügynök? Jaj! Kilóg a lóláb!”

  9. Névtelen
    2021.10.11. 17:39

    „Pelikán József levele a mai elvtársakhoz
    Erőt, egészséget! Remélem, jól vannak az elvtársak, nekem sok a tennivalóm, mert jön a Duna. Talán nem veszik zokon, hogy írok, de régi barátommal, Dániel Zolival is mindig őszintén megbeszéltük a dolgokat. Tudom, én ideológiailag nem vagyok elég képzett, de egy gátőr sok mindent észrevesz. Virág elvtárs annak idején azt mondta: csapásokat adunk és csapásokat kapunk. Én azt látom, mostanság inkább kapunk.

    Itt van ez az Együtt 2014, vagy mi. Hát kérem ez egy nagyon furcsa dolog. Itt vannak kapásból a vezetői: egy finánctőkés, egy marihuánás, meg egy kiugrott katona szakszervezetis. Nehezen fognak hinni nekik az emberek. Én tudom, hogy menet közben kell az önbizalmat megszerezni, de ezek a régi elvtársakat ütik, kérem. A régi elvtársakat, Dániel Zoliékat, Virág elvtársékat manapság a Mesterházy elvtársék képviselik, ha nem csalódom. Azt is tudom, hogy az a gyanús, ami nem gyanús, de ez a Bajnai most nem az emeszempés elvtársakat gyengíti, amikor azt mondja, hogy nem ért egyet a 2010 előtti politikával? Lehet, hogy magával sem ért egyet?

    Mi lett szegény Gyurcsány elvtárssal, miért hagyja ezt? Hát nem tudja, hogy így nem lesz jó vége? Ezek a gyerekek még beszélni se tudnak, még a papírból se. Ez a Bajnai gyerek olyan, mintha mindig meg lenne ijedve, pedig nem jön érte a nagy fekete autó, ugye. Hát szónokolni, azt biztos nem tud, nem egy Cicero alkat, az már biztos. Nem értem miért akar az Orbánnal márászkodni állandóan, csak rosszul járhat egy vitában és ott még nincs is leírva neki a válasz sem előre.

    Ez a kis füves gyerek, ez a Juhász, bár gondolom nincs betépve, amikor beszél, de mindig be van rekedve a sok füsttől, gondolom. Hát ez szegénykém úgy fest az öltönyben, nyakkendőben, mint halottaskocsin a sportkipufogó.A másik meg ez a Kónya Péter…”

  10. Névtelen
    2021.10.11. 20:48

    Nem tudom, hogy pozitívan vagy negatívan kell beszámítani a szavazásnál, az viszont biztos, hogy ezerszer jobb jelölt Klara Petrova Dobrevánál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük