Ferenczi Tornacsarnok. Forrásaink szerint a Csöbör Klán áll a folytatásos regény újabb fejezetének hátterében

Már vagy tíz éve nyüglödnek  a miskolci Ferenczi Tornacsarnok befejezésével. A környék képviselője Csöbör Katalin több alkalommal megígérte, hogy „intézi” a befejezést, de nem történt semmi. Most viszont megcsillant az esély . Bár most senki nem emlegeti a képviselőnő nevét, de forrásaink szerint Csöbör Klán áll a folytatásos regény újabb fejezetének hátterében.  A Borsod Sport Klub vezetője Csöbör református pap fia Mike Martin, (képünkön)a mama meg intézi a Tao pénzeket.

Megkezdte munkáját a miskolci közgyűlés

Javaslat a Ferenczi Tornacsarnok megvalósítására irányuló együttműködés jóváhagyására és kapcsolódó tulajdonosi döntések meghozatalára. Mint ismert, a Ferenczi szakközépiskola tornacsarnokának építése nem fejeződött be az építő cég csődje miatt. Több próbálkozás volt a folytatásra. Fontos, hogy a csarnok hosszú távon szolgálja a cáros sportéletét. Most a Borsod Sport Klub jelentkezett, hogy TAO pályázat révén befejezné a beruházást. Egy döntően kézilabdázásra alkalmas csarnokot alakítanának ki.

Deák-Bárdos Mihály (Fidesz)
A Miskolci Sportiskola megvásárolta a félkész épületet, de nem sikerült felépíteni, mer változott a TAO-s stratégia. Örömteli, hogy az új struktúrában van esély erre.